BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 12 November 2011

Anje rindu by :'(

By , cuti sekolahh nie , anje asyik ingat kan by je . Hmm , memandangkan buku dah takde , so masa cuti nie anje nak luahkan ape yang anje rasa kat blog baru nie k ? Anje nak by tau ape yang anje rasa selama nie . Okey jugak by bg idea buat blog nie . Boleh anje post macam-2 kat sini . Hehe :)

By nak tau tak , anje sayang sangat-2 kat by . Start cuti hari tu , anje happy dengar suara by . Anje rasa lain sangat . Mungkin sbb apa yang jadi nie mengeratkan lagi hubungan kite kud ? Huhu . Tapi serius suara by , layanan by , memang lain . Lembut je . Tergodaaa anje taww . HAHA ~ Kan best kalau dari dulu by macam nie . Anje sentiasa happy dengan by . Kite gelak-2 . Cume awal-2 je laa kite sedihh . Alaa sedih tuu pun bukann apa . Anje terharu sbb by sayang anje . Hiw hiw :)

Awal-2 kita memang happy , gelak-2 . Tapi bila dah nak habis cakap je , mesti akan masuk citer sedihhh ~ Walaupun benda tu tak sedih tapi anje tetap sedihh . Pelik ~  Setiap kali by cakap ayat-2 terakhir tu mesti anje akan mengalirkan air mata :'( Anje sedih + terharu bila dengar by cakap by sayang anje . Anje sedih bile by merayu-rayu kat anje jangan tggalkan by .

By , anje takkan tinggalkan by . Kalau anje tggalkan by pun untuk kebahagiaan by . Tapi anje rasa mungkin itu takkan berlaku . Anje sayangkan by sangat-2 . Kalau apa-2 terjadi kat anje by dah janji kan nak tggu anje ? Anje pun akan tetap setia dan tunggu by walau apa pun jadi . Kalau ada jodoh kite still akan bersama k ? And terima kasih sbb by dah berjaya buat anje lupaka dia . Hati anje dah spenuhnya milik by dan anje harap akan selama-lamanya jadi milik by .


ILOVEYOUSOMUCH MOHD FAUZAN FIKRI :)

*balas post nie kat blog nie k ?*

0 comments: