BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 13 November 2011

Dah banyak anje tahu ...

By , dah banyak anje tahu tentang by sebelum nie . Maksud anje mase kita tengah kapel . Rupa-rupanya dah macam-2 yag by buat untuk anje kann ? Kenape laa anje tak pernah sedar sebelum nie ? Anje minta maaf sangat sebab selama nie anje selalu buat by marah kan ? Anje selalu cari pasal dengan by . Hmm , tapi bukan anje je , by pun same kan ? Huhu . So maknenye kita sama . Walaupun dah macam-2 jadi kat kita , tapi kenapa still kita dapat bertahan ?

Anje tak tahu macam mana nak luahkan dekat by . Anje sangat terharu dengan kasih sayang by kat anje . Anje tak sangka yang by sampai sanggup bunuh diri sbb anje . Kalau by boleh cakap kat Megat "sumpah aku sayang giler kat wafy.." anje pun akan jawab , "anje sayang giler kat by..." sayang sangat-2 . Megat marah sbb anje banyak sakitkan hati by selama nie . Ye mmg betul sbb anje tak pernah fikirkan perasaan by . Selama nie anje anggap yang by mmg sayangkan anje so suka hati anje nak buat ape pun . Tapi rupa-rupanya anje silap kann ... Anje tak pernah nak menghargai by selama nie . 

Kalau by perasan , perangai by pun dah banyak berubah sejak by kapel dengan anje . By dah pandai control marah by . TAHNIAH ! hehe . Itulahh yang anje nak . Cuma lagi satu permintaan anje , kurangkan merokok . Boleh ? Atau lebih baik berhenti terus . Kalau by betul-2 ikhlas sayangkan anje , please buat nie demi anje ? Anje taknak terjadi apa-2 kat by yang boleh menyebabkan anje menyesal nanti . Dan lagi satu , anje mintak tolong sangat-2 jangan rahsiakan apa-2 pasal penyakit by dr anje . Kalau anje nie penting dalam hidup by , by mesti boleh berkongsi dengan anje kan ? Walaupun anje takkan dapat tolong apa-2 , at least anje boleh tolong tenangkan hati by , bg semangat dekat by . Kan ? Hmm , kalau by tak nak takpe , anje tak memaksa dan anje tak suke pakse . Cuma anje tak nak bila sesuatu terjadi kat by , anje tak tahu . Itu yang paling anje takutkan selama nie ....

Saturday, 12 November 2011

Anje rindu by :'(

By , cuti sekolahh nie , anje asyik ingat kan by je . Hmm , memandangkan buku dah takde , so masa cuti nie anje nak luahkan ape yang anje rasa kat blog baru nie k ? Anje nak by tau ape yang anje rasa selama nie . Okey jugak by bg idea buat blog nie . Boleh anje post macam-2 kat sini . Hehe :)

By nak tau tak , anje sayang sangat-2 kat by . Start cuti hari tu , anje happy dengar suara by . Anje rasa lain sangat . Mungkin sbb apa yang jadi nie mengeratkan lagi hubungan kite kud ? Huhu . Tapi serius suara by , layanan by , memang lain . Lembut je . Tergodaaa anje taww . HAHA ~ Kan best kalau dari dulu by macam nie . Anje sentiasa happy dengan by . Kite gelak-2 . Cume awal-2 je laa kite sedihh . Alaa sedih tuu pun bukann apa . Anje terharu sbb by sayang anje . Hiw hiw :)

Awal-2 kita memang happy , gelak-2 . Tapi bila dah nak habis cakap je , mesti akan masuk citer sedihhh ~ Walaupun benda tu tak sedih tapi anje tetap sedihh . Pelik ~  Setiap kali by cakap ayat-2 terakhir tu mesti anje akan mengalirkan air mata :'( Anje sedih + terharu bila dengar by cakap by sayang anje . Anje sedih bile by merayu-rayu kat anje jangan tggalkan by .

By , anje takkan tinggalkan by . Kalau anje tggalkan by pun untuk kebahagiaan by . Tapi anje rasa mungkin itu takkan berlaku . Anje sayangkan by sangat-2 . Kalau apa-2 terjadi kat anje by dah janji kan nak tggu anje ? Anje pun akan tetap setia dan tunggu by walau apa pun jadi . Kalau ada jodoh kite still akan bersama k ? And terima kasih sbb by dah berjaya buat anje lupaka dia . Hati anje dah spenuhnya milik by dan anje harap akan selama-lamanya jadi milik by .


ILOVEYOUSOMUCH MOHD FAUZAN FIKRI :)

*balas post nie kat blog nie k ?*

If One Day ....

If one day you feel like crying ...
Call me ...
I don't promise that make you laugh ,,,
But I can cry with you .

If one day you want to run away ...
Don't be afraid to call me ...
I don't promise to ask you to stop ...
But I can run with you .

If one day you don't want to listen to anyone ...
Call me ...
I promise I will be there for you ...
And I promise to be very quite .

But If one day you call me ...
And there's no answer ...
Come fast to see me ... 
Perhaps I need you .

Love by : Your lovely gf ...

For you Fauzan Fikri :)

I am loving you today , more than I loved you yesterday ,
Every passing minutes brings me a little closer to you ,
New feeling starts in my heart for you ,
Wishing I was closed by instead of being miles away ,
Just to hold you in my arms , and told you that ,
I LOVE YOU .

I wish I could be near by when you're feeling sick ,
or just to hold you if you are sad or blue .
Give you some comfort and love to show you that I care ,
Watch the sunsets with you , upon those cliffs of the sea ,
Be there and be with you ,
till the sun rises the very next day . . . .

Love by : your lovely gf . . . .

New blog .


BARU BUAT BLOG .
DALAM PROSES MENGEDIT :)

by : NUR ADILLA WAFI